Verslag U13A: Volkegem- Nokere Kruishoutem

Wedstrijdverslagen Jeugd Hits: 127

Verslag U13A: Volkegem- Nokere Kruishoutem

Spelers: Jarne, Senne, Fabian, Sem, Arne, Maité, Aisha, Joppe, Lukas

Kapitein: Rune

 

Na drie overwinningen op rij gingen we op zoek naar een vierde op rij. Terug waren er 4 spelers van de U12 die ons kwamen versterken vandaag. Vandaag waren dat Joppe, Jarne, Lukas en Sem. Het vertrouwen bij de spelers en trainer was groot, want het mag gezegdworden,  dat we als team de laatste weken goed op dreef zijn. Zoals steeds werden de spelers erop gewezen om volle gas te starten.

We starten zeer goed en al in de tweede minuut krijgen we een dot van een kans maar Rune miste. De thuisploeg wordt constant op eigen helft teruggedrukt en we spelen mooi voetbal. In de 7de minuut is het dan toch bingo. Het is Arne die een kort genomen hoekschop mooi in de verste hoek binnentrapt, mooi doelpunt van Arne. Zo staan we verdiend 0-1 voor. We blijven verzorgd voetbal spelen en komen tot enkele mooie kansen. Na 10 minuten krijgt Joppe de bal ingespeeld van Jarne, Joppe kapt zich goed vrij en met een mooie knal staan we 0-2 voor.

Tijdens de eerste break hoefde ik als trainer niet meer te vragen dan om op deze manier verder te voetballen. Het tweede kwartier is een weerspiegeling van het eerste kwartier. We zijn heer en meester over de thuisploeg en blijven mooi voetbal spelen. Na 20 minuten is Rune goed gevolgd op de doelman die de bal loste, simpele binnentikker maar wel een echte spitsengoal en zo staat het 0-3. Drie minuten later is het Rune die met zijn tweede van de dag de 0-4 weet te scoren op aangeven van zijn spitsbroeder Sem. Nog eens twee minuten later staan we 0-5 voor na een fantastisch doelpunt van Lukas. Net voor het halfuur is het Senne die met de lage schuiver de 0-6 weet te scoren.

Tijdens de pauze hoef je als trainer niet veel bij te sturen wanneer uw ploeg op zo’n  manier staat te voetballen. Het derde kwartier brengt geen verandering in het spelbeeld en we blijven de beste ploeg. Fabian zet zich twee keer goed door en is twee keer dicht bij een doelpunt maar telkens is het net niet. Net voor de laatste pauze scoort Senne zijn tweede van deze wedstrijd en brengt ons zo op 0-7.

Een laatste break in deze wedstrijd en als trainer wilde ik nu vooral dat Aisha geen goal binnen liet. Voor de rest hamerde ik erop om verder te blijven aanvallen en niet terug te zakken. Dat er vandaag veel energie verbruikt was is er echt niet aan te zien. Enkel tussen de 45ste minuut en de 50ste minuut nemen we wat gas terug. Aisha staat drie keer goed opgesteld en houd zo de netten schoon vandaag. In de 50ste minuut scoort Rune zijn derde van de dag, goed voor de 0-8. Het orgelpunt van deze wedstrijd is weggelegd voor Maité die ook haar goaltje meepikte en zo de eindstand op 0-9 bracht .

Wat een wedstrijd spelen mijn spelers hier zeg!!! Met momenten stond ik vandaag als trainer te glunderen en te genieten van wat mijn ploeg vandaag toonde. Een fantastische inzet in combinatie met verzorgd voetbal en enkel prachtige doelpunten zorgden voor een geweldig mooie wedstrijd. Ik wil mijn spelers van vandaag absoluut feliciteren met hun prestatie van vandaag. De jongens van de U12 draaien ondertussen al goed mee met onze ploeg en worden goed opgenomen in onze u13 groep. Een dikke duim voor de ganse ploeg !!!!  Volgende week starten we de terugronde en moeten we proberen om ook de wedstrijden waarin we net tekort kwamen beter te doen. Ik heb er als trainer een goed oog in om dit te verwezenlijken op voorwaarde dat we verder moeten doen zoals we momenteel bezig zijn.

Een zeer trotse trainer 👍🏻!!!

Print