U11A verliezen door ongelukkige tegen goals

Na  een krappe nederlaag in de heenwedstrijd  hoopten we op winst tegen Zulte. Een strakke koude wind belette niet dat de trouwe supporters op post waren.

De openingsfase was voor ons en Zulte moest lijdzaam toezien hoe wij mooi combineerden. Een plezier om van achter een aanval op te zetten. We waren goed in de duels. Zulte met net dat tikkeltje meer, of een extra duwtje belette ons te scoren.  Zulte kwam  eens piepen en met een gelukje scoren. 1-0. We speelden goed verder maar toch was het Zulte die opnieuw kon scoren na opnieuw ongelukkig  verdedigen. 2-0. Ons spel bleef goed en een mooie getrapte hoekschop werd in 1 tijd op de slof genomen. 2-1.

Het 2de kwart speelden op hetzelfde niveau. Mooie combinaties, inzet, dribbels maar net niet gevaarlijk genoeg. Zulte speelde in een  mooie kans bijeen, pas achteruit en 3-1. Mooi maar te weinig alertheid.

We kwamen 4-1 achter door  twijfel tussen onze verdedigers  wie de bal zou wegtrappen en zo kon Zulte profiteren. Bij iedere speler was er grote inzet. Een mooie dieptepas werd knap teruggelegd en net naast de paal in doel. 4-2. Een geloste bal  van de doelman na een knappe redding, werd mooi binnengetikt en het stond 5-2. Het 4de kwart was er eentje van de duels en dribbels.  We deden vlotte dribbel en gingen ieder duel aan. De efficiëntie en doelgerichtheid ontbrak. We kregen enkele schietkansen  maar scoren lukte ons niet. Zulte kwam 6-2 voor na een mindere controle van onze verdediger. Ook de 7-2 kon vermeden worden.

We onthouden alvast dat iedereen zich inzette en sommige spelers zich herpakt hebben. Op zich zagen we een mooie, spannende wedstrijd waarin het verlies terecht is alleen is de uitslag wat overdreven door de ongelukkige tegen doelpunten.