U11A spelen sterke collectieve match met sublieme doelman als sluitstuk.

Na enkele nederlagen afgelopen weken ondanks goed voetbal waren we vandaag gebrand op een goede prestatie en een overwinning. Kluisbergen moest het kind van de rekening worden.

Vanaf de eerste minuut stond iedereen scherp en alert te voetballen. We  vonden de combinatie en de vrije man. Kluisbergen kwam het eerste kwart slecht 2 keer dreigen. De verdediging zette goed druk en liet voetballen niet toe.  Er werd mooi van achteren uit gevoetbald. Onze aanvaller kreeg steun van de flank en kon de bal veroveren. Zijn tor instinct kwam boven en hij kon in 2 tijden scoren. 0-1. Na ieder oponthoud speelden we snel de bal in. Bij een snelle ingooi kregen we een hoekschop. Deze werd zeer goed getrapt en door Kluisbergen in eigen doel gewerkt.0-2

Het 2de kwart bijna identiek beeld. Kluisbergen dreigde iets meer en een bal werd net voor de doellijn weggewerkt. Onze doelman behoedde ons 2 keer van een tegendoelpunt. Een mooie flank aanval werd gevolgd door een knappe voorzet die de doelman loste. Onze man was goed gevolgd en kon binnen tikken.0-3 de 0-4 was het resultaat van combinatie en snelheid. Van doelman naar verdediger, naar centraal mooie zijdelings gelegd en a la Messi in 1 tijd naast de paal.

Het 3 de kwart was iets minder. Het spel was nog steeds goed maar onze doelman wou een clean sheet en belette  door de ene redding na de andere een tegendoelpunt. Een knappe redding op een schot,  geharrewar voor doel, een omhaal alles ranselde hij uit doel. Toch moest hij zich 1 keer gewonnen geven op een mooie plaatsbal.1-4. Niettegenstaande de vele reddingen bleef de verdediging goed spelen.

Het 4de kwart begonnen we met enige gemakzucht. Kluisbergen kreeg een unieke kans. We herpakten ons en konden het niveau van het 2de kwart benaderen.  Een onterechte beslissing van de scheids zorgde voor een faire wraakactie. Onze aanvaller pikte de bal uit de voeten en met 2 knappe schijnbewegingen spurtte hij op doel af en bingo 1-5. We kregen op de counter nog enkele mooie kansen die net over doel besloten werden.

Een match waar iedereen op niveau was met een sterretje meer voor de doelman vandaag. Een zeer mooie collectieve prestatie. De trainer zag een team!!!

Kleine kanttekening  bij de wedstrijd.  We mogen zeker de opdracht van de delegue niet onderschatten. Hij staat steeds klaar om de supporters en  de spelers te onderhouden . Hierdoor mist hij soms een doelpunt. Niet getreurd vanavond te bekijken op extra time.

Na de wedstrijd was de paashaas in de kleedkamer geweest tot grote verrassing van de spelers. Bedankt Paashaas.