U11A spelen Gavere in de vernieling

U11A spelen Gavere in de vernieling

Onze mannen waren duidelijk niet in vakantie modus. Van bij de start namen ze het initiatief tegen Gavere. Ze hadden dan ook woensdag het goede voorbeeld gezien van de trainer ad interim die heel behulpzaam zijn EHBO cursus moest bovenhalen. Meer over het voorval op “we zijn van kruishoutem” bij Pieter. De geanimeerde training met extra speler had zijn effect. We grepen Gavere bij de keel en zetten continu druk. We kwamen gevleid op voorsprong na een vrije trap die uitgevoerd werd zoals op training geleerd. 1-0. De 2-0 was een mooi voorbeeld van druk uit oefenen op de tegenstander. Na doorzetten werd de bal mooi ingespeeld en was binnen tikken eenvoudig. 2-0. Gavere kon 2 keer dreigen en miste een reuze kans  op de 2-1.

In het 2de kwart gingen we op ons elan verder. Goed druk op de verdediger in balbezit leverde ons balbezit op onze man kon  alleen op de doelman afgaan en scoren. 3-0. We speelden mooi en gedisciplineerd.  een mooie diepte pas werd in 1 tijd getrapt en de doelman mocht zich een 4de keer omdraaien. 4-0.  Onze doelman moest ook een paar keer zijn talenten tonen maar hield de nul. Mede door de sterke verdediging.

Het 3de kwart speelden we goed  en hielden we ons niveau. Een vrije trap werd mooi zijwaarts gelegd. Onze man speelde die strak voor doel in en onze aanvaller liep gepast in om te scoren. 5-0.

We bleven hoog voetballen en dat leverde kansen op. Onze aanvaller probeerde eerst 2 keer in 1 tijd zonder succes. Bij een 3de poging controleerde hij de bal en legde hem met een mooi boogje in de verste hoek. 6-0. Gavere dreigde en kon  scoren na een knappe redding van onze doelman die net te laat was om zijn netten  te vrijwaren. Jammer want een clean sheet zat er zeker in vandaag. 6-1.

Het 4de kwart was er voor Gavere teveel aan. Een mooie combinatie vanop links met goede passing centraal en een steekpas naar rechts en knap shot leverde de 7-1 op. De bal werd centraal gespeeld en onze man kapte zich vrij en vuurde af om de  8-1 op het bord te zetten.  Onze spits had nog niet gescoord ondanks een zeer sterke wedstrijd in teamverband.  Hij kreeg de bal toegespeeld en ging door de verdediging op wandel. Duw en trekwerk hielden hem niet tegen om de 9-1 te aken. Even later legde hij mooi af naar zijn ploegmaat die te verrast was om de bal in het lege doel te leggen.  Geen paniek dacht hij bij een volgende actie recupereerde hij de bal en schoot hij nu van links hoog in doel. ala Van Basten maar vanuit een iets minder scherpe hoek.10-1. Met een mooi schot hoog in doel werd de 11-1 eindstand genoteerd.

Een topprestaties van iedereen. Een streling voor de supporters en natuurlijk veel dank voor de trainer ad interim die toonde hoe initiatief te nemen en voor extra fun zorgde door een training te organiseren waarbij lopen voor de bal het thema was.

Alle gekheid op een stokje. Een zeer mooie prestatie die ingekaderd mag worden.


Print