U11A sluiten seizoen af met 9de plaats op tornooi Poesele

Deinze- KVC: 2-1

Het fluitsignaal galmde nog na in de oren  en we zagen dat Deinze veel gretiger aan de wedstrijd begon. We lieten ze voetballen en stonden een meter van onze man. de passing lukt sporadisch en Deinze zat veel korter op de bal. We waren duidelijk niet wakker. Bij een eerste kans werd de bal  voor doel niet goed gecontroleerd en de gretige Deinze speler kon makkelijk scoren. 1-0.  We herpakten ons langzaam maar toch ontbrak de strijdlust bij ons.  Een mooie vrije trap bracht ons gelijk. 1-1.  Het evenwicht was er nu maar net op dat moment scoorde Deinze de 2-1 na een knappe redding van onze doelman. Opnieuw een tegendoelpunt  ytgv  weinig alertheid bij ons.  Dit tot ergernis van de trainer.

Poesele –KVC: 3-0

Tegen de latere winnaar van het tornooi begonnen we goed. We kregen enkele kansen maar bij de eerste echte tegen aanval werden we koud en mooi uitgespeeld. 1-0.  Verdere verslaggeving is overbodig daar de inzet en spel helemaal te wensen overliet. De kopjes naar beneden en bal gewoon wegtrappen. Tot grote ergernis van trainer en 3-0 eindstand  als resultaat.

Lotenhulle  –KVC: 1-1

Na de bolwassing konden we Lotenhulle  onder druk zetten. Toch kwam Lotenhulle 1-0 voor na te snel vooruit lopen van de verdediging. 1-0. We speelden nu wel met inzet en dat loonde. De bal werd mooi langs de lijn gespeeld, net binnen gehouden. De voorzet werd eerst nog gered maar in 2de instantie werd er in de draai gescoord. 1-1. Het spel bleef op en neer gaan. Jammer dat niet alle supporters het begin van de weder opstanding meemaakten.. Er werd niet meer gescoord.

wedstrijden voor plaats 9-12:

St Amandsberg – KVC: 2-3

Met Amandsberg stond voor een speler van ons de gedroomde wedstrijd op het menu. Hij kon eens tonen wat hij in zijn mars had tegen zijn neefjes. Amandsberg werd naar achteren gedrukt maar bij hun eerste kans was het raak. te snel toehappen centraal en bingo. 1-0. We gingen er vol voor en de inzet was top. Een knappe goal bracht de bordjes gelijk. 1-1. We gingen op ons elan verder en een schot van de vrijstaande man was onhoudbaar voor de doelman. 1-2.  Een mooie actie op links. De bal centraal passen die mooi doorgelaten werd voor de vrijstaande man en 1-3. Amandberg scoorde nog net voor affluiten de 2-3

Waarschoot – KVC: 0-0 p 0-2

Waarschoot kwam er  90 % niet aan te pas. We kregen kans na kans maar scoren lukte niet. Waarschoot kreeg 2 mooie gelegenheden maar ook hen lukte het niet om te scoren. 0-0. Strafschoppen zouden beslissen wie 9de werd. Onze eerste strafschop werd mooi en hard in het hoekje getrapt. Onze doelman redde de eerste van Waarschoot. Onze 2de ook mooi over de grond in het hoekje. De 2de van Waarschoot werd door onze doelman zeer knap uit het hoekje gehaald en de 9de plaats was binnen. Mooi was de groepssfeer bij het strafschop nemen. Arm in arm en luid roepen. Top.

Conclusie: Toch nog tevredenheid na een slechte start. We hebben ons goed herpakt maar toch zag je dat het een slopend seizoen geweest is. Schoenen die versleten zijn, wisselende inzet, supporters die strike gaan, …

Nog een welgemeend dankwoord aan alle spelers, supporters, sponsors, delegue en trainer voor het afgelopen seizoen.!!!