U12A zetten ongeslagen reeks verder met een gelijkspel

Lekker herfstweer. Regen en wind zorgden voor een vettig en nat veld.

Kluisbergen begon goed aan de wedstrijd. Ze combineerden goed en gebruikten zeer goed de flanken. Dit werd mogelijk gemaakt door het laten voetballen van onze mannen. We speelden teveel vooruit en Kluisbergen kwam telkens met meer mannen in de aanval te staan. De verdediging liep verloren en was niet hard genoeg in de duels. Onze doelman stond er en deed een paar goede reddingen. Een goede combinatie zorgde voor het eerste doelgevaar . De kopbal ging voorlangs. Kluisbergen was voetballend duidelijk de betere ploeg. De deklat voorkwam dat we achter kwamen. Een mooi diepe pas op de flank werd knap gecontroleerd en of het nu een schot of voorzet was weet enkel de speler. Hij trapte de bal hoog in doel vanaf de flank binnen. 0-1.  Onze aanvaller kon alleen op doel af maar werd met een lichte duw uit evenwicht gebracht en schoot naast.

Het 2de kwart speelden we kick and rush.  We waren veel te slap in de duels en kregen de bal niet altijd goed weg. Hierdoor kon Kluisbergen hun schietoefeningen trainen. Gelukkig stond hun vizier niet goed en was onze doelman alert. Toch kon Kluisbergen gelijk maken na een knappe dribbel. 1-1

Beterschap in het 3de kwart op vlak van inzet. Op voetbal vlak was Kluisbergen duidelijk de betere. Op een hoekschop kwamen ze dan ook 2-1 voor. We toonden onze weerbaarheid en konden 2 keer alleen op doel af De eerste keer nog net naast getrapt. de 2de keer met een puntertje hoog in doel 2-2. Kluisbergen toonde meer strijd en wilde de bal. Wij lieten begaan al was het 3de kwart bij sommige spelers top.

Het 4de kwart was er meer evenwicht al kwamen we een paar keer goed weg. Ook Kluisbergen mocht hun konijnen poot in het 4de kwart bovenhalen. We toonden dat we toch voetbal konden spelen en kregen 3 open kansen. Een mooie pas centraal werd simpel naast de doelman in het mandje gelegd.  Met nog enkele minuten te gaan zou een overwinning gezien het spel niet verdiend zijn. Een te zachte terugspeelpas nekte ons en Kluisbergen maakte gelijk 3-3.

De trainer is tevreden met het resultaat maar niet met het geleverde spel.  Hopelijk blijft het bij deze ene zondagswandeling. Vermeldenswaardig is ook de 10de wedstrijd zonder nederlaag.