U12A domineren Moortsele

U12A domineren Moortsele

Uit de heenronde wisten we dat Moortsele is een technisch sterke ploeg is. We waren dan ook voorbereid en hadden zeer goed getraind.

Het eerste kwart was er eentje om duimen van af te likken. Rust aan de bal, overzicht bewaren en goed inspelen. Moortsele moest achter de bal lopen. Een zeer goede doelman voorkwam tot 4 keer toe een doelpunt.

Knappe redding na mooi achteruit leggen; Knappe save uit het hoekje. Net voorlangs getrapt door ons. Mooi in de voeten enz…

  • na het eerste kwart was niet ons verdiende loon. Het spel daarentegen was het beste van het seizoen.

Het 2de kwart toonden we dezelfde ingesteldheid. We zochten naar de  opening om de eerste goal te scoren. Het was net als waar blijft Rita.

Niet gepanikeerd. Een mooie actie vanuit midden naar flank en naar de centrale spits die hoog in doel afwerkte en de 1-0 was meer dan verdiend.

Niet veel later een zeer diepe pas op maat die mooi over de doelman tegen de netten gelegd werd. 2-0.

We bleven mooi de bal rondspelen en de combinatie zoeken. een streling voor het oog van de supporters.

Moortsele kreeg enkele mogelijkheden mede door ons toedoen. Toch gunden we Moortsele geen ruimte of adem om weerstand te bieden.

Vandaag was iedereen top.

Het 3de kwart was iets minder doch het voetbal bleef mooi. Het bleef dan ook 2-0. Moortsele maar ook wij kregen reuzekansen.

In het 4de kwart was het bobijntje bij Moortsele af en konden wij de score uitdiepen. Een centrale pas waar 2 spelers stonden werd knap uitgebuit. De ene maakte ruimte voor de ander die de doelman tussen de benen te grazen nam.

3-0.

De 4-0 kwam na een mooie dribbel waarmee onze aanvaller zichzelf vrijspeelde en knap over de grond de bal in het doel legde.

Moortsele zag de bui hangen en durfde al eens  de trukkendoos bovenhalen.

Geen probleem, een over verdiende overwinning waar iedereen top was en geen opmerking over te maken valt . Als er toch kritiek kan gegeven worden is het op de scheidsrechter die de beslissing soms aan de trainers liet en hen volgde. Maar scheids toch super gefloten waarvoor dank.

Een heel fiere trainer en delegue.


Print