U11A tanken vertrouwen in oefenmatch

Vandaag stond een oefenmatch tegen Meulebeke op het programma. Een ideale test om getrainde zaken uit te proberen. De trainer  zette zijn mannen op verschillende posities  met succes.

de wedstrijd begon goed met goed samenspel en kracht in de duels. Tempo was hoog. Meulebeke kreunde maar brak niet. Bij de eerste tegenaanval was het raak. We waren niet alert genoeg  en Meulebeke kwam op voorsprong. 0-1. Balverlies in het midden en een misverstand in de verdediging  luidden de 2-0 in.  We waren even het noorden kwijt maar herpakten ons snel. Een hoekschop werd mooi binnengetrapt 1-2. De 2-2 was een zeer mooie combinatie. pas in de vrije ruimt terg gelegd  een 1-2 tje en naar achteren getrokken  waar de centrale man maar binnen te tikken had. 2-2.

Een mooie ren langs de flank; gevolgd door een knappe pas centraal en de voorsprong was een feit 2-3. Meulebeke was een taaie ploeg en maakte gelijk 3-3. Met een knap afstandsschot kwamen we 3-4 voor. De rechterflank werd knap weggestuurd en trapte goed op doel. Een knappe redding van de doelman was nodig. De bal kwam terug bij ons en met een knap pasje achterwaarts liet hij zijn ploegmaat scoren. 3-5.Prachtig teamspel. Meulebeke bleef zich vastbijten en scoorde 4-5. De 4-6 was een knap combinatie doelpunt. Via de centrale verdediging naar rechts, mooie pas naar flank en knappe voorzet die via een Maher hakje in doe ging. 4-6. oor druk te zetten veroverden we de bal. Een knappe dribbel en mooi zijwaarts gelegd en even knap getrapt in de verste hoek. 4-7. Een knappe diepte pas centraal en onze aanvaller stond oog in oog met de doelman die geen schijn van kans had. 4-8. het gunnen van een doelpunt bewijst de 4-9. Een tikje naar de man aan de paal die goed overzicht hield en simpelweg terg legt waardoor het eenvoudig was te scoren.  Uiteindelijk wer het nog 5-10.

Een knappe prestatie waar de staf heel fier over is. Iedereen toonde inzet en voerde de opgedragen taken goed uit. Een dikke proficiat voor iedereen en ook aan de talrijk meegereisde supporters die de verre verplaatsing niet voor niets gedaan hebben.