U11A moeten onverdiend het hoofd buigen.

Mooi voetbalwee, een tegenstander uit Kluisbergen, talrijk opgekomen supporters,  wat moet er meer zijn.

Dat de groepssfeer aanwezig is bewijst de aanwezigheid van de 2 gekwetste spelers, die hun ploeg kwamen aanmoedigen.

We begonnen zeer geconcentreerd en gedisciplineerd aan de wedstrijd.  Kluisbergen voetbalde goed mee. Bij hun eerste kans was het raak. 0-1. Wij voetbalden goed en de aangeleerde combinaties kwamen er af en toe goed uit. Voetballend creëerden we een 3 tal open kansen. De druk en stress om te scoren was duidelijk aanwezig. We maakten gelijk na een mooie diepte pas in de loop van onze aanvaller die de bal mooi naast de doelman in het mandje legde. 1-1.

Een schitterende combinatie van achteren uit  waar de linker flank in betrokken was leverde net geen doelpunt op.

Kluisbergen kwam dreigen. Bij ons was de wil er en wat op viel was het proberen voetballen in de combinatie. Hierdoor verloren we af en toe de bal en kon Kluisbergen scoren1-2. De spanning begon je te voelen. Een steel centraal en een loei hard schot bracht ons op gelijke hoogte. 2-2. Onze doelman was alert en deed een paar cruciale reddingen. Toch kon hij niet voorkomen dat we net voor half tijd 2-3 achter kwamen.

Al snel in het 3de kwart liepen we tegen de 2-4 aan na minder goed uit verdedigen. Positief was wel dat er gepoogd werd om uit te voetballen. Een slechte terugspeelbal bracht onze aanvaller voor de doelman en 3-4. We bleven goed spelen en probeerden de combinatie te zoeken. De inzet was er, enkel net dat voetje durven zetten ontbrak soms. geen nood we drukten Kluisbergen achteruit . Kluisbergen counterde  scherp maar een sterke doelman hield ons recht.  Onze verdediging speelde rustig en met vertrouwen. Een bal centraal en diep in de hoek bracht onze flank is stelling. Nog een dribbel en raak vanuit een scherpe hoek. 4-4.  Kluisbergen voelde nattigheid en wij wilden de overwinning. Net in de laatste minuut viel de bal goed  waardoor Kluisbergen met de overwinning ging lopen. 4-5.

De nederlaag voelt zuur aan. Maar we speelden een zeer goede wedstrijd en hebben terug wat groeimarge getoond aan onze trouwe supporters. Iedereen tevreden!!!