U11A spelen gelijk in match van de gemiste kansen

U11A spelen gelijk in match van de gemiste kansen.

Ideaal weer om te voetballen vandaag. Volkegem  is een ploeg die we kenden van een tornooi. We waren verwittigd van hun kunnen. W e begonnen goed aan de wedstrijd met rust aan de bal en lieten de bal bijna als professionals rond gaan. de eerste aanval van Volkegem was prijs. We lieten de man dribbelen en trappen. Onze doelman was kansloos. 1-0. We voerden de druk op en bleven combineren. Volkegem deed goed mee en dreigde.  We kregen open kansen telkens na goede redding van de doelman. De efficiëntie ontbrak. We raakten de paal en de daklat.

Het tweede kwart  was er eentje van talloze mogelijkheden. Een diepte pas werd knap gered. Opnieuw de paal  verhinderde dat we gelijk kwamen. Volkegem kwam er sporadisch uit. Een mooi dribbel centraal met een goede pas die mooi gecontroleerd werd en hoog in doel de netten deed trillen. Eindelijk 1-1.

Het derde kwart speelden we Volkegem op een hoopje. We kwamen zeer vlug op voorsprong na een knappe  trap. 1-2. Volkegem  zag sterretjes. Verdedigend stonden we sterk en voetballend waren we beter. Enkel de kansen afmaken lukte niet. Bal voorlangs; net op de lijn gered, in het zijnet enz…

Het vierde kwart zelfde verhaal. Kans na kans en paal en daklat.. Bij de enige mogelijkheid van Volkegem konden ze balverlies via een floddergoal gelijkmaken. 2-2. Het bleef gelijk. We zagen opnieuw dat de ploeg evolueert in positieve zin. Een sterke match van iedereen met inzet. Een dikke proficiat!!!