U11A missen scherpte om aanspraak te maken op overwinning.

Na een reeks goede wedstrijden verwachtte de trainer vandaag opnieuw een glansprestatie. Het nipte thuisverlies lag nog zwaar op de maag.

We begonnen goed aan de wedstrijd met licht veld overwicht. Kluisbergen wachtte af en liet ons het spel maken. We kregen enkele kansen om de score te openen maar een goede doelman voorkwam dit.  Bij de eerste echte tegen aanval was het meteen raak centraal mocht Kluisbergen doorgaan en scoren. 1-0  De voetbalwet werd in zijn eer bevestigd. We speelden  redelijk goed met af en toe een goede combinatie. De scherpte ontbrak bij een groot deel van de spelers. Maar niet getreurd na het eerste kwart was er nog hoop.

Al vrij vlug kwamen we 2-0 achter na een mooie combinatie. We kwamen in elk duel te kort of stonden achter onze man. Namen de verkeerde beslissing en de inzet was niet optimaal. Slechts enkele speelden op niveau maar dit was te weinig om de ploeg te doen draaien. We konden de aansluiting maken na een mooie pas centraal die goed gecontroleerd werd en met een geplaatste bal naast de doelman de netten deed trillen. 2-1. De vreugde was van korte duur bij de 3de tegenaanval was het 3-1. Van efficiëntie gesproken.

Het 3de kwart waren we nergens. Zwak uit voetballen. Geen lopende jongens. Stilstaan. Bij bal verlies blijven staan en kijken wat de tegenstander zal doen. Bal van de lijn gered. We kregen dan ook maar 2 tegen goals. 5-1.

De trainer pepte de jongens nog op en dat had effect. Het 4de kwart kregen we nog de 6-1 om de oren en een afstraffing leek in de maak. We scoorden de 6-2 na centraal vrij te kappen en te schieten.  Bij geharrewar voor doel kon onze man zijn tip tegen de bal plaatsen en de 6-3 scoren. Voordien hadden we nog de paal en daklat geraakt.  Mits grotere inzet zat er zeker meer in.

Allerlei redenen zoals het vroege uur, verre verplaatsing, de regen, de koude, laat in bed, geen opwarming door délègué kunnen aangehaald worden maar aanspraak op een overwinning kunnen we zeker niet doen. Volgende week beter jongens.