U11A Geven niet thuis in 3de kwart

Wedstrijdverslagen Jeugd Hits: 189

U11A Geven niet thuis in 3de kwart

Na de mindere prestaties van vorige week moest Machelen deze week angst hebben. Althans dat hoopte iedereen. Machelen begon heel sterk aan de wedstrijd en drukte ons tegen ons doel.  We konden sporadisch tegenprikken en een doelpunt behoorde tot de mogelijkheden. Toch was het Machelen die kans na kans kreeg. Onze doelman stond sterk te keepen en als hij verslagen was stond de paal in de weg of kon een ploegmaat redden. Het wad bijna niet te geloven dat het 0-0 was na het eerste kwart.

In het 2de kwart herstelden we het evenwicht en konden we dreigen en kansen op de counter creëren.  Er was grote inzet bij iedere speler. Het teveel aan inzet deed de efficiëntie zakken. Dit uitte zich in niet vrijlopen, verkeerde beslissingen nemen en traag passen. Het was Machelen die verdiend 0-1 voor kwam na een mooi afstandsschot.

Het 3de kwart was er eentje om snel te vergeten. We werden van het kastje naar de muur gespeeld. Machelen had de muis vast  en deed wat ze wilden. Ze scoorden dan ook mooie doelpunten. Ook omdat wij het toelieten. Het ging van 0-1 naar 0-5.

Een zeer ontevreden trainer had een serieuze bolwassing klaar. Hij wees de spelers er op om het simpel te houden.  De preek was blijkbaar aangekomen. Zonder echt schitterend te voetballen konden we toch een combinatie neerzetten. Van links naar rechts en mooi afgewerkt. 1-5. Een mooie trap liet de doelman kansloos en het stond 2-5. Machelen aarzelde en voelde ons komen. Een mooie hoge trap belandde tegen de paal en onze man die goed gevolgd was kopte binnen. 3-5.

We kregen nog kansen maar uiteindelijk scoorde Machelen nog 2 keer. Eindstand 3-7.

Een verdiende overwinning van Machelen. We konden op geen enkel ogenblik onze voet naast Machelen zetten. Er zat te veel afval in ons spel. Om de woorden van een supporter te gebruiken “Ze zitten in vakantiemodus”

Werk aan de winkel voor de trainer!!

Print