U11A nemen na goede prestatie de buit mee naar huis

U11A nemen na goede prestatie de buit mee naar huis

Het slechte weer had de trouwe supporters niet afgeschrikt. De regen viel  talrijk naar benden. Het veld was glibberig en bij momenten een schaatsbaan.  De trainer moest door talrijke afzeggingen puzzelen aan zijn team. Hij kon rekenen op 2 stand in mannen die het zeer goed gedaan hebben.

Zowel supporters als spelers trotseerden de regen. De trainer had de mannen gewaarschuwd voor de snelle bal. We begonnen goed aan de match. Kluisbergen maakte een eerste keer gebruik van het veld maw trap en doorschieten van de bal verraste onze doelman. 1-0. Kluisbergen had zich net iets sneller aangepast aan het veld en kreeg dan ook enkele mooie kansen. Gelukkig stond er een sterk keepende doelman in de goal en hielp de paal als het moest. He goed druk zetten loonde. Kluisbergen speelde verkeerd in en onze man aarzelde niet en deed het water van de netten spatten. 1-1. Dat trainen loont bewijst onze 2de goal. Een hoekschop werd zoals op training genomen en onze man had maar binnen te tikken. 1-2. We speelden goed en waren rustig aan de bal. We konden vanuit de verdediging mooie combinaties opzetten. Deze mondden vaak uit in een kans. Kluisbergen schoot van ver de 2-2 binnen. Onhoudbaar voor onze doelman die met een super save ons al behouden voor de gelijkmaker. 2-2.

Het 2de kwart waren we sterker in de combinatie. Na een mooie trap werd de bal gelost en gelukkig was onze man goed gevolgd waardoor hij enkel de bal over de lijn moest tikken. 2-3. Een goed blok tot 3 keer toe op rechts maakte dat de bal via centrum naar links gespeeld werd en de bal werd mooi naast de paal binnengetrapt. 2-4. Over en out denk je dan. Kluisbergen trapte van heel ver onhoudbaar (mede door gladheid van het veld) binnen 3-4. Kluisbergen kwam terug gelijk  in het laatste kwart. We voelden de overwinning binnen bereik. de supporters lieten zich horen omdat de spanning te snijden was. Een knappe actie op rechts. Onze man kapte zich vrij en schoot overhoeks tussen een bos van benen de 4-5 binnen. Een vrij trap werd met succes uitgevoerd zoals op training  4-6.De spanning bleef omdat Kluisbergen zich niet gewonnen gaf. Het verlossende fluitsignaal kwam er uiteindelijk. Een knappe prestatie met opnieuw inzet en voetbal zoals het aangeleerd wordt. Iedereen was top. Een dikke welverdiende proficiat !!!!!


Print