U11A schitteren in laatste wedstrijd

Na 3 goede prestaties hoopte de trainer de reeks door te zetten tegen Eine. Eine is een goede voetballende ploeg en heeft individuele klasse. Veel zuurstof door de regen in de lucht, een aangenaam windje zonder geur.  Kunstgras en veel uitzonderlijk veel papa’s als supporter.

We begonnen goed aan de match. We kregen enkele kansen maar scoren lukte net niet. We waren te overhaast en zagen de medespeler niet. We probeerden vanuit moeilijke hoeken te scoren. Eine kwam via een hoekschop 1-0 voor. Eerlijk gezegd een beetje onterecht.

Het eerste kwart was er geen scheidsrechter . De wedstrijd verliep fair. Toch is het beter om een scheidsrechter te hebben. Deze kregen we dan ook uit onverwachte hoek. Het was onze délèguè die Chinese vrijwilliger speelde.  Hij floot als een professional en liet zich op geen enkel moment op matchfixing betrappen. Eine bedankte ons achteraf voor de goede wedstrijdleiding. Délèguè bedankt.

Het 2de kwart had de trainer instructies meegegeven die zeer goed opgevolgd werden.  Ons positiespel was goed. Met een knappe diepte pas werd onze man alleen op doel afgestuurd. Hij miste in eerste instantie maar zijn alertheid en snelheid zorgden voor een gelijke stand. De 1-2 deed de trainer op zijn knieën vallen. Een wondermooie goal. Snel uitgooien van de goed keepende doelman centraal, pas naar hoek tot tegen achterlijn, terug leggertje en simpel binnen te tikken. Een voorbeeld van snelheid en precisie. Een goal die de trainer een delirium bezorgde omdat dit ook op training geoefend werd. Heel snel werd de 1-3 gemaakt na een mooi 1-2 tje en knap schot hoog in doel. Eine zag letterlijk sterretjes. Een mooie pas achteruit werd heel precies onhoudbaar naast de paal getrapt. 1-4

In het 3de kwart moesten we wat gas terug nemen. Eine dreigde wel met, enkele schoten maar was niet gevaarlijk. Een hoekschop werd perfect uitgevoerd zoals op training aangeleerd. We kwamen 1-5 voor. Super mannen. Eine kon de 2-5 scoren na een mooie actie.

Het 4de kwart was evenwichtiger en wij speelden het rustig uit. Goed druk zetten leidde tot een slechte pas die als een voorzet leek en goed binnen getikt werd. 2-6. De spanning steeg maar een sterke verdediging en doelman losten het steeds goed op. Een mooie pas in de diepte, in de loop van onze man en 2-7 en boeken toe.

Een geweldige prestatie met goed voetbal. We kregen zelfs complimenten van de Eine supporters.

Misschien kwam het goede ploegspel door de papa’s die een VIP arrangement geboekt hadden. Bewijs te raadplegen op foto in bijlage. Alle gekheid op een stokje. De trainer is super fier op deze glans prestatie. CHAPEAU!!!