Asfalt tijtgat cup essevee academie

Asfalt tijtgat cup essevee academie:

Ons eerste afspraak van 2019 was het indoor tornooi van de essevee academie.

De eerste wedstrijd tegen was tegen ksv oudenaarde, het was direct een lastige klus maar met een sterke start konden we 1-1 gelijk spelen tegen oudenaarde.

De tweede wedstrijd tegen KFC lendelede ging iets vlotter en konden we winnen met 2-0 dankzij een goed samenspel.

Wedstrijd drie was tegen VV emelgem-kachtem, een zeer spanndende wedstrijd die op 3 minuten voor het einde leek te eindigen met een verlies, maar door een late wissel konden we de achterstand nog ombouwen in een winst, het was een super spannende wedstrijd die we goed konden eindigen!

Vierde en laatste poule wedstrijd tegen harelbeke A, deze ploeg begon fel aan de wdstrijd en we wisten niet goed wat we moesten doen, naar het einde toe konden we een paar keer proberen maar harelbeke was te sterkt voor ons en verloren met 4-0.

Door onze sterke wedstrijden mochten we spelen voor de negende plaats tegen lovendegem, een super spannende wedstrijd waarbij we de heletijd hebben achter gestaan tot in de laatste minuten we nog het winnende doelpunt konden maken en de wedstrijd winnen met 4-5!

Hierdoor zijn we op de 9de plaats van de 20 ploegen, dit is een super resultaat voor het enige gewestelijke ploegje van het tornooi tegen allemaal ploegen die provenciaal of inter-provenciaal spelen.

Super tevreden en trotste trainer!