U11A moeten meerdere erkennen in Kluisbergen

U11A  moeten meerdere erkennen in Kluisbergen

De eerste wedstrijd na een lange winterstop is altijd moeilijk.  Dit ondervonden we vandaag tegen Kluisbergen. Een tweede factor die ons parten speelde was het hard bevroren veld. Kluisbergen was technisch beter en haalde op de bevroren ondergrond zijn voordeel er maximaal uit.

We begonnen redelijk aan match en kregen enkel kansjes. Kluisbergen kwam met een gelukje op voorsprong na slecht uitvoetballen van de verdediging. 0-1. Met een gemeten pas werden 2 man van Kluisbergen  voor schut gezet en kon onze aanvaller op doel afgaan en scoren.1-1.

In het eerste kwart hadden we licht overwicht. Toch ging Kluisbergen met 1-2 het 2de kwart in. De technisch sterkere spelers van Kluisbergen maakten het verschil. Van 1-2 ging het snel naar 1-5. De koude en de moraal deden hun werk. Toch slaagden we erin om sporadisch goede combinaties te tonen.

Het 3de kwart was vergelijkbaar met het 2de van 1-5 naar 1-8. Ook in dit kwart kregen we mogelijkheden maar te haastig of te mooi willen doen deed de efficiëntie dalen. De schrik om op doel te trappen en druk te zetten zat er af en toe in.

Het 4de kwart vonden we ons iets beter spel. Opnieuw mooie diepte pas in de loop van de aanvaller en alleen op de doelman af. Bingo. 2-8 Niet veel later opnieuw een schot tussen de palen die de netten deed trillen. Kluisbergen speelde nog een kans bijeen en scoorde. 3-9

Kluisbergen was de verdiende winnaar en we maakten geen aanspraak op de overwinning. Net iets te onrustig aan de bal, gemis aan balgevoel door het veld en winterstop en niet gedreven genoeg ondanks goede inzet zijn redenen die het verlies kunnen verklaren.

Dank aan de sponsor voor de warme mutsen J

We hebben toch mooie combinaties gezien. Super jongens en volgende wek herpakken we on tegen Sottegem.