U11 spelen zich met knap voetbal naar de overwinning

U11 spelen  zich met knap voetbal naar de overwinning

Houtem was een tegenstander die ons onbekend was. De verre verplaatsing, de felle wind en het kunstgras waren geen hinderpaal voor onze spelers. Na een aantal weken enkel maar te hebben getraind was het bang afwachten voor de trainer hoe het spel zou lopen.

De opwarming was dit keer alweer van professioneel niveau en dat hebben we gemerkt. De jongens stonden van de eerste seconde scherp. Bedankt Pieter.

Het eerste kwart speelden we knap  tot zeer knap voetbal. Alleen ontbrak  de over verdiende goal. De inzet en motivatie was bij elke speler enorm. Zet daarnaast de mooie combinaties en je hebt een top match. Iedereen vervulde wat de trainer gevraagd had. Er werden mooie dribbels , 1-2tjes en kansen gecreëerd. De verdediging onder leiding van een sterke, coachende doelman was op geen fout te betrappen. 0-0 na het eerste kwart met goed voetbal.

Het 2de kwart speelden op ons elan verder. de bal kwam bij onze flank die a la Van basten de bal hoog in de verste hoek trapte. Een wereldgoal.

Kort daarna werd een man voor doel gebracht met een gemeten pas. Die trapte goed op doel en de geloste bal werd knap binnen getrapt. 0-2. Houtem kwam na een mooie dribbel op 1-2. De 1-3 kwam er na een mooi rush langs de flank en knap afgewerkt. Niet veel later een knappe dribbel en de man aan de 2de paal liep zich mooi vrij en had maar binnen te tikken. 1-4. Een zeer sterk half uur met veel herkenningspunten van op de training. Hoe blij kan een trainer daarmee zijn?

Het 3de kwart maakte de tegenwind het ons moeilijk. We  bleven goed voetballen en de ruimte zoeken. Mooie kruispasses , knappe 3hoekje, en een aanval opgezet vanuit de verdediging over verschillende stations die een doelpunt verdiende. Het was Houtem die met een knap schot onze doelman kansloos liet.

het 4de kwart konden we een aantal keer dreigen maar hadden we de wedstrijd goed onder controle.

De 1-5 kwam er na goed inspelen van de verdediger naar de flank. deze maakte zich vrij en gaf een mooie voorzet die door de spits knap in doel gedevieerd werd.

Een mooie overwinning met een halfuur voetbal van de bovenste plank. Aan iedereen een welverdiende proficiat. Super mannen.