U11A spelen zich in de kijker bij talrijk meegereisde supporters

Wedstrijdverslagen Jeugd Hits: 113

U11A spelen zich in de kijker bij talrijk meegereisde supporters

 

Ideaal weer om te voetballen. Zonnig,  warm, een korte verplaatsing  naar Gavere brengt heel wat volk op de been. Vraag was konden de jongens de goede prestatie van afgelopen week herhalen. De 35 meegereisde supporters wilden alvast waar voor hun geld.

De eerste 10 minuten waren matig en konden we sporadisch onder de druk van Gavere uitkomen. Gavere kreeg wel geen enkele open kans. Dankzij een goede verdediging en doelman.  De 2 extra mannen van de U10 deden goed hun duit in de zak. Onze posities werden goed verlaten en opgevuld. Een streling voor de ogen van de trainer. Zo kwam onze man alleen voor de doelman na een spetterende actie. De doelman  haalde de grove hamer boven en voorkwam de openingsgoal. Rood was terecht geweest maar de fair play staat hoog en de excuses werden aanvaard. De vrije trap leverde niets op. We kwamen in ons spel . Een driehoekje op de doellijn verdiende beter dan een hoekschop. 0-0

Het eerste kwart waren we direct bij de pinken.  Goed druk gezet en bal veroverd. Doorzetten en scoren. 0-1 . In het tweede kwart zagen we eveneens goede combinaties zoals op training ingeoefend. De spanning was te snijden.

In het 3de kwart sloeg de motor echt aan.  Een mooie pas centraal in de loop van de aanvaller die een knappe move uit zijn sloffen toverde en scoorde 0-2.  Kort daarna een own goal waardoor Gavere terug moed nam. 1-2 De gelijkmaker kwam er na een mooie vrije trap die mooi binnen gewerkt werd. Onze doelman had geen kans.2-2.  We kwamen goed weg wanneer de bal al dan niet over de doellijn was. Volgens de scheids en onze doelman geen doelpunt. Nu schreeuwen voor doellijn technologie zou er over zijn.  Bij de daaropvolgende aanval werd de bal mooi, rondgespeeld en kwam onze man in een schietrijke positie. De doelman loste en de gevolgde man werkte simpel af. 2-3

Het 4de kwart waren we zeer goed. De 1-2tje en driehoekjes kwamen als paddenstoelen tevoorschijn. Een knappe aanval beginnend bij de doelman , naar flank, centraal ,diep, en tik naar  midden  verdiende meer . Ik zou zeggen teken het uit en je zal merken hoe fantastisch deze actie is. Gavere werd onder de voet gelopen. Fantastische dribbels, kuis passen, duels diepte passen enz… Alleen de afwerking ontbrak  mede omdat de drang om te scoren het haalde van inzicht. Toch konden we de 2-4 scoren na een wereldgoal. 2 man voor de doelman die een keuze maakte waardoor onze man heel slim de bal in lob vorm in doel deed belanden. De score kon jammer genoeg niet uitgediept worden omdat de laatste pas net niet toekwam.

Een zeer mooie prestatie waar de talrijk meegereisde supporters nog lang van zullen nagenieten. De sponsors zullen zeker met een voldaan gevoel huiswaarts keren. Iedereen was top en dat de sfeer er in zit bewijst het groepsgevoel achteraf. Een zeer gelukkige trainer en delegue die opnieuw voor de opwarming van de dag zorgde. Is dit de sleutel?? .

 

Print