VERLIES EN WINST VOOR KVC

De ploeg uit 3de provinciale zorgde voor een stunt met de zege in de derby tegen Zingem, door bepaalde waarnemers weken geleden getipt als één van de titelkandidaten. Het enige doelpunt viel diep in de tweede helft. Doelman De Meuleneire kreeg de bal, na een vrije trap via kapitein Jarl Reveyn, onvoldoende onder controle. Maxim Corbanie, twee weken vroeger nog de doelman in nood na de uitsluiting van doelman Tim Vandenabeele, trapte de bal tegen de netten. Achteraf had doelman Vandenabeele nog een sublieme tussenkomst in petto. Hij kan nu ook de nul houden. “Dat zijn drie belangrijke bonuspunten”, vertelde ploegafgevaardigde  Luc Vermeeren die met blijdschap mocht vaststellen hoe KVC-B door deze zege het klassement heeft verbeterd. Zondag trekt KVC-B naar Horebeke. Daar speelt men om 15.00 uur.

Voor de ploeg uit 2de provinciale werd het een nieuwe nederlaag, wat betekent dat men nu op een degradatieplaats staat. In Nederhasselt werd degelijk gevoetbald maar met 1-0 verloren. De ploeg kreeg een vijftiental doelkansen maar kreeg de nul niet van het bord. KVC-A speelt de thuismatch tegen Meerbeke vervroegd op zaterdag met de ongewone aftrap om 16.15 uur (NKMR)