SPIJTIG VERLIES VOOR KVC OP TWEE FRONTEN

SPIJTIG VERLIES VOOR KVC OP TWEE FRONTEN

Na een week vol bedrijvigheid, trainer Wouter Degroote (KVC-A) werd in onderling overleg bedankt voor bewezen diensten en vervangen door Chris Van Den Broucke, was het bij KVC-A uitkijken naar het eerste resultaat van de trainerswissel. KVC-A  ging in Windeke onderuit (3-0) en KVC-B opende tegen de vice leider Eine (intussen de leider) wel de stand maar moest daarna de 1-6 afstraffing toestaan.

Op de nieuwjaarsreceptie vorige week vrijdagavond was het al goud wat blonk. Je zou dan de dag nadien en twee dagen later een sterke ploegprestatie verwachten maar de realiteit  en de uitslag was anders. De nieuwe trainer Chris Van Den Broucke had de ploeg onderworpen aan twee pittige trainingen om dan in Windeke  te moeten vaststellen dat het na enkele minuten al 1-0 was en twee goals werden gemaakt uit rechtstreeks binnengetrapte corners.

Het werd een zwart weekend voor de twee ploegen. KVC-A speelt nu zondag een zespuntenmatch tegen Kluisbergen Sportief, de ploeg die één punt meer telt.  KVC-B trekt zaterdagavond naar Kluisbergen FC (NKMR)


Print