KVC-A : VIJF VOOR TWAALF

De match die KVC-A “moest” winnen werd verloren. Niet te begrijpen maar de keiharde realiteit. Kluisbergen Sportief had één puntje meer. Bij winst wipte men over de tegenstander naar de derde plaats. Niets van, KVC-A ging met 0-2 onderuit en staat nu voorlaatste. Waar ligt de reddingsboei ?

Zondag speelt men om 15.00 uur op verplaatsing tegen Zeveren. Dat is nu juist de ex-ploeg van onze huidige trainer Chris Vanden Broucke die – tot verrassing van iedereen - met 0 op 6 begon. Zal hij tegen zijn ex-ploeg voor een stunt zorgen ? Laat ons duimen…..

KVC-B speelde op verplaatsing 0-0 tegen FC Kluisbergen B. Een match met weinig doelkansen en volgens bepaalde waarnemers een logische uitslag. Volgende zondag komt, met aftrap om 15.00 uur, Boekel A op bezoek. Een gelegenheid om punten te pakken ? (NLMR)