PUNT VAN DE HOOP VOOR KVC-A EN VLOTTE ZEGE VAN KVC-B

Voor Nokere Kruishoutem A werd de verplaatsing naar Zeveren het eerste punt onder leiding van de nieuwe trainer. Laat ons spreken over het punt van de hoop. Nicolas Meerschaut kon in Zeveren zorgen voor de 0-1. Joshi Noppe zag later een penalty gestopt worden door de thuisdoelman. Uiteindelijk viel nog verrassend de gelijkmaker (1-1). Nokere Kruishoutem-A speelt zondag thuis de topderby tegen Eendracht Machelen, met aftrap om 15.00 uur.

Voor Nokere Kruishoutem B werd de thuismatch tegen Boekel B de gelegenheid om verdiend te winnen. Halfweg de eerste helft werd het via Thomas Demey  1-0. Halfweg de tweede helft verdubbelde Laurijn De Clercq de voorsprong. In het slot besliste Jarl Revyn de wedstrijd. Zondag trekt KVC-B naar Olsene, ook een topderby. De match begint om 15.00 uur (NKMR)