NOKERE KRUISHOUTEM A BOEKTE EERSTE ZEGE

NOKERE KRUISHOUTEM A BOEKTE EERSTE ZEGE

 

In de reeks naar “nog meer” boekte Nokere Kruishoutem A zaterdagavond de eerste zege (3-1). De eerste officiele match, met de nieuwe verlichting, werd dus een schot in de roos. Enerzijds omdat verdiend werd gewonnen, anderzijds omdat titelkandidaat Zottegem in het verlies werd geduwd.

Na de nipte nederlaag op de eerste speeldag, in Denderleeuw, was er dus een sportieve en lonende reactie. Er werd onze ploeg liefst drie penalty’s toegekend.  De jarige Michael Kissi scoorde tweemaal van op de stip. Toen Kissi al was vervangen, trapte Joshi Noppe de derde penalty. Deze werd gestopt door doelman Schokkaert. Tussendoor had ook Luigi Vanderghinste een doelpunt gemaakt. Een bezoeker werd, bij de fase rond de derde strafschop, met een tweede gele kaart uitgesloten. Zondag speelt Nokere Kruishoutem A om 15.00 uur op verplaatsing tegen SV Geraardsbergen.

Nokere Kruishoutem B verloor tweemaal met het kleinste verschil. Zowel tegen Bottelare als Serskamp Schellebelle werd niet gescoord en werd één doelpunt toegestaan. Er is echter, wat de uitslagen betreft, beterschap op komst. Dat wil men dit weekend al bewijzen in de thuismatch tegen Smetlede.  Aangezien Nokere Kruishoutem B in Derde B is ingedeeld, vallen dit seizoen heel wat matchen uit het verleden tegen buurploegen zoals Wortegem, Bevere, Volkegem en Maarkedal in het water (NKMR).


Print