VERPLICHTE RUST NA ZEGE IN MACHELEN SPIJTIG VOOR KVC-A

Nokere Kruishoutem A telt zes op vijftien. Met dat gemiddelde kom je op het einde van de rit (als er 30 matchen kunnen gespeeld worden) aan 36 punten en is men gered. De beslissingen van Voetbalbond Vlaanderen deze week zetten ook KVC-A op rust. Hetzelfde trouwens voor KVC-B.

En dat is spijtig voor de twee ploegen. KVC-A had zaterdag anders thuis tegen Houtem gespeeld. Zes dagen na de 0-1 zege in Machelen was dit nochtans een gelegenheid om verder puntren te sprokkelen. De match in Machelen (0-1 na een doelpunt van ex-speler Mathieu Van Parijs) kwam er na een duel met twee uitsluitingen bij de thuisploeg: direct rood voor D’Hondt en tweemaal geel voor captain Gistelinck.

Het is dus nu rusten geblazen al zal men wel trachten de trainingen een beetje te onderhouden. KVC-B anderzijds, vorig weekend een verliezer, was klaar om met goede uitslagen de heropstanding in te zetten en de gevarenzone te verlaten.

Zowel KVC-A als KVC-B weten niet, zoals al de amateurvoetbalploegen in Vlaanderen trouwens, wanneer opnieuw zal ‘mogen’ gevoetbald worden. Intussen kunnen de jeugdploegen wel verder spelen, al is er kleedkamerverbod (NKMR).