KVC : GELIJKSPEL EN NEDERLAAG

KVC-A speelde in de vroege zaterdagavond al op verplaatsing tegen Kluisbergen Sportief. Het werd een wedstrijd waarin de twee ploegen voluit de kans gingen. In het derde kwartier opende Valepijn voor Kluisbergen de stand. KVC-A gooide zich in de strijd om langszij te komen, maar dat lukte niet. Enkele minuten voor het einde besliste El Ghouch de wedstrijd.  KVC-A speelt zondag om 15.00 uur thuis tegen Borsbeke. Deze ploeg verloor vorig weekend met 3-2 op verplaatsing tegen Gijzel Oosterzele. Borsbeke had wel eerst de 0-2 voorsprong afgedwongen.

KVC-B speelde thuis tegen FC Petegem Schelde, de ploeg die een week vroeger liefst 10 goals had gemaakt. KVC-B bood flink weerwerk en de bezoekers kregen niet de kans de bal tegen de netten te tikken. Thomas De Mey (48’) liet de thuisploeg kort na de rust juichen. Deze 1-0 bleef nochtans niet lang op het bord. Lars Dhondt (55’) verwerkte ongelukkig in eigen doel en zo was het 1-1. Dat werd ook de uitslag.

KVC-B speelt zaterdagavond om 19.30 uur op verplaatsing tegen SK Zingem –B. De tegenstander verloor vorig weekend uit tegen FCLC Ronse verrassend met 4-1 (NKMR)