WINST EN GELIJKSPEL VOOR KVC

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg Hits: 179

 WINST EN GELIJKSPEL VOOR KVC

Voor KVC-B werd het vrijdagavond een reden tot juichen met de 1-2 zege op bezoek bij FC Kluisbergen B. KVC-A anderzijds speelde zaterdag 3-3 gelijk tegen Meerbeke.

KVC- A  - MEERBEKE  3-3

De bezoekers boekten vlug succes met een doelpunt van De Sa Faria  ( 5’ 0-1). Voor KVC-A meteen de reden om de achtervolging in te zetten. In het derde kwartier trapte Didi Kavumbagu de gelijkmaker tegen de netten (30’ 1-1). Op slag van rust had Xander Bracke pech toen de bal tegen de dwarslat plofte.  KVC-A begon scherp aan de tweede helft. Yordi Vanhoutte beloonde onze ploeg met voorsprong (55’ 2-1). Even later kwamen de bezoekers langszij via de vaardige Prekadini (60’ 2-2). Na handspeler van een speler van Meerbeke werd ons een penalty toegekend.  Joshi Noppe trapte de bal van op de stip tegen de netten (70’ 3-2). Met een afstandsschot werd Yannick Sonck even later de bewerker van het gelijkspel (75’ 3-3.). KVC-A speelt zondag, aftrap om 14.30 uur, op verplaatsing tegen Burst. Deze ploeg won zondag met 1-2 in Winnik en staat 2de met 18 punten. Onze ploeg staat met 11 punten op een gedeelde 11de plaats.

FC KLUISBERGEN B  - KVC-B  1-2

Lawrence De Clercq beloonde onze ploeg in het derde kwartier (30’) met de 0-1  voorsprong, dat werd ook de ruststand. Vijf minuten na de rust kwam de thuisploeg via Vandepopuliere langszij (50’ 1-1). KVC-B was gemotiveerd om voor de drie punten te gaan. Dat lukte met het winnende doelpunt via Geoffrey Depypere (86’ 1-2). KVC-B staat 3de met 16 punten. De volgende match is zondag 4 november om 14.30 uur thuis tegen Mater. Deze ploeg staat laatste met 0 punten (NKMR)

Print