VERLIES VOOR KVC-A EN WINST VOOR KVC-B OP 4 NOVEMBER

Het eerste weekend van november werd er één met tegenstrijdige uitslagen. Voor KVC-A werd de verplaatsing naar vice-leider Burst een maat voor niets ( 4-1 verlies). Hierdoor is Burst in Tweede B de nieuwe leider. KVC-B deed het dan goed thuis tegen Mater en won met 3-0.

BURST   - KVC-A   4-1

De aftrap was pas gegeven of onze verdediging liet zich al verrassen ( 2’ Landuyt 1-0). Zo moest je eigenlijk met een 1-0 achterstand aan de match beginnen. Onze ploeg had de intentie zo vlug mogelijk orde op zaken te stellen. Dat gebeurde met de gelijkmaker (19’ Kim Devos 1-1). Deze 1-1 was de ruststand. Bij het begin van de tweede helft was nog alles mogelijk. Burst trok een streep door onze goede voornemens en kwam al na enkele minuten op voorsprong (48’ De Rouck 2-1). Daarna trok onze ploeg op zoek naar de gelijkmaker maar Burst gaf de voorsprong  niet meer uit de handen. In het tweede deel van de tweede helft kon de thuisploeg de bonus verder uitdiepen (71’ invaller Imschoot 3-1 en 87’ invaller Eloot 4-1).  Zo staat KVC-A op een gedeelde 12de plaats, samen met Gijzel Oosterzele en Borsbeke. De conclusie ligt voor de hand : er moeten dringend punten gepakt worden om de positie in de rangschikking te verbeteren. KVC-A speelt zondag thuis tegen Meldert. Deze ploeg won met 0-2 in Meerbeke en staat op de 7de plaats.

KVC-B  - MATER  3-0

De uitslag stond al aan de rust op het bord. Geoffrey Depijpere opende de stand ( 18’ 1-0). Onze ploeg had vlug de smaak te pakken en wilde nog meer. Eén minuut later (19’) werd de voorsprong via Davy Vanhautte verdubbeld (2-0). In het derde kwartier kon Simon Vandeputte uit strafschop , na een fout op Lawrence De Clercq, de voorsprong verder uitdiepen (3-0). De match was aan de rust gespeeld. In de tweede helft werd de stand niet meer gewijzigd.

“Ik was heel tevreden over hetgeen in de eerste helft werd getoond maar de tweede helft was niet goed”, aldus trainer Joachim Dhondt na de wedstrijd.

KVC-B staat op de 3de plaats.  Reeds donderdagavond 8 november speelt men om 20.00 uur de volgende match op verplaatsing tegen Sparta Bevere B. Deze ploeg verloor zondag op FCLC Ronse met 1-0 en staat op de 12de plaats (NKMR).