KVC-A DE VERLIEZER EN KVC-B DE WINNAAR

Het werd een (voetbal)weekend met een lach en een traan. Een bedroevend resultaat zondagavond voor de Rode Duivels maar ook voor KVC-A enkele uren vroeger een uitslag (3-1 nederlaag) die de ploeg op een gedeelde 14de plaats brengt. Een totaal ander beeld bij KVC-B  dat tegen Volkegem overtuigend met 3-1 won  en op een gedeelde 2de plaats staat…

SV GERAARDSBERGEN – NOKERE KRUISHOUTEM A   3-1

Er was al pech voor de aftrap. Niet alleen was Jonas Vandevelde geschorst, maar doelman Tim Vandenabeele meldde zich ziek. Zo werd de 18-jarige Inri Browaeys in Geraardsbergen als keeper in de strijd gegooid. In de eerste helft deed onze ploeg het goed. Er kon weinig aangemerkt worden op de 0-0 ruststand. In de tweede helft werd het totaal anders. Jouret (63’) beloonde zijn ploeg met de 1-0 voorsprong. Zelfde Jouret verdubbelde de bonus ( 75’ 2-0). Dat was er teveel aan voor onze ploeg. Enkele minuten later (78’) werd het via Jacobs 3-0. De teerlingen waren geworpen, ook al verkleinde Yordi Vanhoutte (79’) nog de achterstand (3-1).  We spelen zondag 25 november om 14.30 uur thuis tegen Moerbeke/Geraardsbergen, de ploeg die op bezoek bij leider Meldert verloor met 8-1. Moerbeke Geraardsbergen staat op de 12de plaats.

NOKERE KRUISHOUTEM B  - VOLKEGEM  3-1

Bij de bezoekers was er enkele dagen voor de match een trainerswissel. Filip Langeraert stopt ermee. David Servranckx is de nieuwe T1. We kwamen op voorsprong (25’) toen Davy Van Houtte een strafschop verzilverde (1-0). Dadelijk na de hervatting (46’) stond Jarl Revyn op de goede plaats om de voorsprong te verdubbelen. De bezoekers legden zich nog niet neer bij deze situatie. Tim De Smet (60’) tekende voor de aansluitingstreffer (2-1). Uiteindelijk besliste Geoffrey Depypere (84’) de wedstrijd (3-1). Voor onze ploeg de bevestiging van de goede resultaten van de jongste weken, met een gedeelde 2de plaats als beloning.  Zondag 25 november speelt men om 14.30 uur op verplaatsing tegen FCLC Ronse. Deze ploeg verloor vorig weekend met 0-2 tegen Olsene Sportief en staat op de 6de plaats (NKMR)