VOOR KVC-A EN KVC-B IS DE TWEEDE RONDE GROTE UITDAGING.

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg Hits: 198

VOOR KVC-A EN KVC-B  IS DE  TWEEDE RONDE GROTE UITDAGING.

 

De eerste match van de tweede ronde werd eigenlijk al voor de winterstop gespeeld. KVC-A verloor, in Machelen, de derby met 3-0.  KVC-B won thuis tegen Munkzwalm B met 2-0. De balans van de eerste ronde was voor KVC-B bijzonder positief. Voor KVC-A werden de goede met de minder goede uitslagen afgewisseld.

Voor de tweede ploegen is het verder verloop van de tweede ronde de grote uitdaging. KVC- A staat in Tweede B op de 13de plaats. Blijft dat zo dan is men gered. Stijgt men nog enkele plaatsen dan neemt de onzekerheid weg. Bij een eventuele 14de plaats komen er barragewedstrijden. De 15de en de 16de degraderen naar derde provinciale.

KVC-B gooit  in Vierde B de troefkaarten op tafel. De ploeg heeft de 2de plaats goed in handen en telt drie punten achterstand op leider FC Petegem Schelde. De weg is dus vrij om mogelijk de eindronde te spelen, of zelfs nog kampioen te worden.

Als KVC-B  zou kunnen promoveren (via de eindronde of wat ook) dan is er echter een grote…..maar. De ploeg is afhankelijk van het eindresultaat van KVC-A. Is er voor KVC-A  het behoud dan is er geen enkel probleem voor KVC-B. Bij een ander resultaat van KVC-A (eventuele degradatie naar 3de), kan KVC-B niet aan de eindronde deelnemen en evenmin , als mogelijke kampioen, promoveren naar 3de.

KVC-A speelt zondag om 14.30 uur  thuis tegen Munkzwalm A. KVC-B hervat de competitie zondag om 14.30 uur op verplaatsing met de topderby tegen Huise Ouwegem. Twee wedstrijden om naar uit te kijken en afwachten hoe de teerlingen worden geworpen. We wensen de trainers, de bestuursleden, de spelers, de sponsors, de supporters en alle medewerkers een gelukkig, voorspoedig en gezond 2019. Zowel op als naast het veld (NKMR).

Print