ZWARTE ZONDAG VOOR KVC -A

ZWARTE ZONDAG VOOR KVC -A

De winterstop en, met uitbreiding de smaakvolle nieuwjaarsreceptie, werden niet goed verteerd bij KVC-A (in 2de provinciale B). De uitslagen van de jongste weken zijn het bewijs. Intussen doet KVC-B de zon schijnen in de duisternis met (in 4de provinciale B) de 2de plaats na de leider FC Petegem Schelde.

Voor KVC-A werd de thuismatch tegen Erembodegem, ploeg die lager dan KVC-A is geklasseerd, een miskleun. De betere bezoekers wonnen met 1-4. Er kwam nog een beetje hoop toen Alexander Van Meirhaeghe  de aansluitingstreffer lukte (1-2), met overigens een doelpunt om in te kaderen. Daarna ging het weer bergaf met de verdiende nederlaag tot gevolg. Wij speelden zonder de geblesseerden Kim Devos en Hassan Bamoune. Dat zwaar verlies was echt spijtig op een moment dat wij ieder punt broodnodig hebben om het behoud af te dwingen. Zondag volgt de trip naar Gijzel-Oosterzele. Met betrekking tot de huidige spelerskern staat het vast, dat Jonas Vandevelde naar Machelen trekt en zowel Xander Bracke als Willem Travers kiezen voor Eine. Doelman Tim Vandenabeele stopt dan weer op het einde van het seizoen. Omtrent  de vertrekkers mag verwacht worden dat ook zij tot en met de laatste speeldag er bij hun huidige ploeg verder alles uitpersen om mee te werken aan het afdwingen van het behoud.

Een gans ander verhaal bij KVC-B, nog altijd in de running voor de eindronde en (mogelijk) de titel, al kan KVC-B niet stijgen naar 3de provinciale als KVC-A zou degraderen naar 3de provinciale. Vorig weekend werd op verplaatsing door KVC-B 0-0 gespeeld tegen Kwik Eine. Zondag speelt men om 15.00 thuis tegen Boekel B, een week later is er op verplaatsing de topper tegen FC Petegem Schelde, de leider die na de eerste nu ook de tweede periodetitel heeft gewonnen (NKMR)


Print