U9A laten overwinning in laatste kwart wegglippen

U9A laten overwinning in laatste kwart wegglippen
 
Vandaag stond de derby tegen de sympathiek buren uit Olsene op het programma.
We begonnen sterk  aan de wedstrijden kregen de eerste open kans. toch was het Olsene die de score opende na een geloste bal van onze doelman. 0-1. Onze linkerflank kwam de bal ophalen en spurtte langs de zijlijn  richting doel. Een mooie schijnbeweging en knap schot en de stand stond gelijk.1-1. Een knappe pas door de massa werd in 1 tijd op de slof genomen en zo kwamen we 2-1 voor. Vanuit een zeer scherpe hoek konden we via de paal 3-1 voor komen. We misten nog een open kans en raakten de paal en daklat. Olsene trof ook de paal en bood goed weerwerk.  Een knappe actie en mooi afstandsschot en het stond 4-1. Olsene was even het noorden kwijt. We kregen nog een doelpunt tegen 4-2. We speelden mooi, combinatie voetbal en bleven rustig aan de bal.  Wie de wedstrijd Porto – Bayern Munchen gezien heeft  zal zich zeker de wereldgoal van Madjer herinneren.
Onze 5-2 was een kopie een knappe zijwaartse bal en knap hakje achter het steunbeen  binnen. Nog nooit gezien op dit niveau. Een super goal. Olsene liet zich niet doen en beet van zich af. Ze kwamen  tot 5-5 terug en zelfs op voorsprong. 5-6. Dit was ons eerste dipje. Een knap schot via paal binnen bracht een op gelijke hoogte. 6-6. Een mooi afstandsschot hoog in doel bracht ons weer op voorsprong. 7-6. We vonden opnieuw ons ritme en mooi voetbal . Een knappe loopactie werd gezien door de ploegmaat en een gemeten voorzet  met een knappe controle en doelman kansloos 8-6. Knap druk zetten en balverovering en pats 9-6. Olsene maakte er 9-7 van. Een knap schot was voor de doelman onhoudbaar en 11-8. Olsene kwam terug op gelijke hoogte 11-11. Dit hadden we niet verwacht. Op de counter maakten we er met een voet van Olsene  12-11 van. Olsene zette ons vast en onze drang om te winnen deed ons de das om. We speelden teveel en te snel vooruit en leden teveel balverlies. Het kon ook de lente moeheid zijn die toesloeg. Maar geen excuses en alleen maar de verdienste van Olsene. Ze  kwamen gelijk en en op voorsprong. 12-13. De wil was er nog wel maar het vat was leeg en we kwamen de emotionele tik niet meer te boven. Olsene liep verder uit tot 12-16.
Ondanks dit verlies waren er mogelijkheden. We speelden mooi voetbal en daarom  komen supporters naar de wedstrijd. Het verlies is goed verteerbaar daar er mooi voetbal getoond werd met talrijke kansen .