U9A zetten Huise vlot opzij

U9A zetten Huise vlot opzij
Vandaag  experimenteerde de trainer met een onuitgegeven 5tal. Huise  had het tactisch aangepakt en het veld volgens de kleinst mogelijke bepalingen gemaakt.  Veel ruimte was er niet.
We startten goed aan de wedstrijd en zaten direct in het spel. Huise toonde zich een waardige tegenstander en dreigde af en toe. Na een studieronde werd de ban gebroken. Een knappe intrap werd gecontroleerd en loeihard tegen de netten getrapt. 0-1.  In een mum van tijd legden we er nog 5 extra in het mandje. De 0-2 was een knap afstandsschot. als je hiervan kunt spreken op dit kleien veld. 0-3 werd het na druk en slecht uitspelen van Huise.  De 0-4 begon achteraan en met goede passen kwam de bal in snel tempo vooraan waarbij de bal knap langs de doelman werd getrapt. Een knappe loopactie bracht onze man in schietpositie en het stond  0-5. Een mooi 1-2 bracht de Huise verdediging in verlegenheid en de 0-6 stond op het bord. Huise speelde bij momenten goed voetbal. Ze konden via een puntertje de nul wegwerken. 1-6. De trainer experimenteerde door de jongens op andere posities te laten spelen. Dit liep in het begin wat stroef maar geleidelijk aan vonden ze hun weg en elkaar. Een hoekschop kwam voor de voeten van onze man even dreigen en aanleggen en het stond 1-7. Niet veel later stond onze man op de goede plaats om via een combinatie de 1-8 simpel binnen te trappen. Huise scoorde na een knappe dribbel 2-8. Een mooie run langs de zijlijnen mooi naast de verste paal binnen en 2-9. De trainer wisselde iedereen van positie en dat zorgde ervoor dat Huise terug kwam tot 5-9. Ook nu konden onze jongens  hun opdrachten na een tijdje goed vervullen. Een mooie pas achteruit  en pats 5-10. De jongens toonden veel inzet en kregen de opdracht veel te passen wat ze zeer goed uitvoerden. Met passen in de vrije ruimte werd de lopende man gevonden die de vrije man vond die kon scoren 5-11. De 5-12 was een kopie. Een dribbel op links en een trap door de benen van de doelman en het stond 5-13. Huise scoorde nog en legde zo de eindstand op 6-13 vast.
De trainer positioneerde iedereen overal en gaf hem veel informatie. de jongens verdienen een dikke pluim voor hun inzet en het goed uitvoeren van wat hen gevraagd werd. Een houding waar de trainer fier op is.