WOUTER DEGROOTE TRAINT KVC NOKERE KRUISHOUTEM A

WOUTER DEGROOTE TRAINT KVC NOKERE KRUISHOUTEM A
Wouter Degroote (38), uit Oudenaarde-Eine, is de nieuwe trainer van KVC Nokere Kruishoutem A. Hij is de opvolger van Dominique Mejor en werd donderdagavond aan de spelersgroep voorgesteld. Hij leidde ook de eerste training.  Zondag speelt KVC-A de belangrijke topderby tegen Sparta Wortegem.
Hieronder volgt integraal het bericht dat door het sportief comité van KVC op donderdagochtend 6 oktober werd gestuurd naar de bestuursleden van onze club:
“In onderling overleg en in goede verstandhouding werd gisteren de samenwerking met Dominique Mejor stopgezet. We danken Dominique voor zijn jarenlange inzet en de goede resultaten die hij bij KVC Nokere Kruishoutem heeft behaald. We wensen hem het allerbeste in zijn verdere loopbaan.  Vanaf vanavond zal Wouter Degroote, die voornamelijk een verleden heeft  als speler in het nationaal voetbal ondermeer bij Zulte Waregem, Eendracht Aalst, Denderleeuw, Dender, Oudenaarde en Eine, de A-ploeg trainen. We wensen hem veel succes in deze uitdaging”.
Aan dat bericht willen wij nog toevoegen dat Wouter Degroote in het seizoen 2012-2013 sportief coordinator was van Kwik Eine. Na het ontslag van trainer Patrick Bijn was hij daarna nog enkele maanden trainer van Eine. (NKMR)