ZONDAG DE TOPPER VOOR KVC-A EN WINST VOOR KVC-B

ZONDAG  DE TOPPER VOOR KVC-A EN WINST VOOR KVC-B
Komende zondag 18 februari speelt KVC-A in Derde C de onvervalste topper op verplaatsing tegen Vurste Semmerzake, ploeg die er op het einde van het seizoen mee stopt maar er alles wil aan doen om toch maar een promotie af te dwingen.
Vorige zondag werden inhaalmatchen gespeeld. Nokere Kruishoutem A was vrij. Vurste Semmerzake speelde een inhaalmatch op het veld van hekkensluiter Volkegem en won met 0-2.
Voor Nokere Kruishoutem A is de uitslag in Vurste Semmerzake zeer belangrijk. Alles moet een beetje duidelijker worden als wij het klassement, na 21 speeldagen, van de top vijf er even bijnemen.
De huidige stand na 21 matchen in Derde C:
  1. Nokere Kruishoutem A       50 p.
  2. Vurste Semmerzake            48 p.
  3. Zingem                                   45 p.
  4. Nazareth Eke A                     39 p.
  5. Oudenhove                            38 p.
De spelers en trainer Wouter Degroote weten dus wat op het spel staat. Laat ons duimen voor onze ploeg, al vele weken ongeslagen en meer dan ooit n Derde C een titelkandidaat.
Voor Nokere Kruishoutem B  werd de thuismatch tegen Munkzwalm B de gelegenheid om zich ook alweer als een winnende ploeg te laten opmerken.  Dat de bezoekers  eerst voorsprong afdwongen was geen reden om te beginnen twijfelen.  Enkele minuten later kon Lawrence De Clercq (18’) onze ploeg al langszij brengen. Meteen was de weg naar de zege gevonden, al bleef het spannend tot het laatste  kwartier. Toen vielen er  drie goals in vier minuten en gaf de ruime zege de aanleiding om heel gelukkig te zijn. Geoffrey Depypere (77’) zorgde voor de 2-1. Een opsteker voor de ploeg om de voorsprong niet meer  uit de handen te geven. Er werd zelfs werk van gemaakt om de voorsprong verder uit te diepen.  Kevin De Wulf (78’) tekende voor de 3-1. Er kon KVC-B dan niets meer overkomen. Toch bleef men er verder voor gaan. Dat resulteerde in een doelpunt (81’) via Jarl Revyn waardoor uiteindelijk de match werd afgesloten met de ruime 4-1 zege. Zondag 18 februari speelt men om 15.00 thuis tegen Horebeke, de tweede in de stand. Ook die match is voor onze club een topper.
Ter opfrissing de huidige stand in Vierde B na 21 speeldagen:
  1. Maarkedal                            60 p.
  2. Horebeke                              55 p.
  3. Huise Ouwegem                  48 p.
  4. Nokere Kruishoutem B       44 p.
  5. Petegem Schelde                 39 p. (NKMR)