NOKERE KRUISHOUTEM A VERLIEST LEIDERSPLAATS AAN VURSTE SEMMERZAKE

NOKERE KRUISHOUTEM A VERLIEST LEIDERSPLAATS AAN VURSTE SEMMERZAKE
De rollen zijn weer omgekeerd. Nokere Kruishoutem A verloor de leidersplaats ten voordele van Vurste Semmerzake. De twee tenoren keken elkaar zondag in de ogen. In deze topper won Vurste Semmerzake met 1-0. Zo kwam een einde aan een reeks van negen overwinningen voor onze ploeg.
Het werd een topwedstrijd waarin één doelpunt besliste over winst en verlies. Na een vrije trap van Janini De Clercq, waarbij Michel Raat  de bal kon doorspelen naar Jelle Martens, was het deze laatste die scoorde (31’ 1-0).
Het bleef daarna nog een uur bijzonder spannend met twee ploegen die er volledig voor gingen. Het had eigenlijk anders kunnen zijn, zoals trouwens ook in de media was te lezen. Thuisdoelman Taerwe verhinderde   aan het kwartier een doelpunt na een heerlijke vrije trap van Seba Beels. De doelman ranselde de bal met een sublieme tussenkomst uit het doel.
Voor Vurste Semmerzake, waarvan werd gedacht en geschreven dat de ploeg einde dit seizoen zou stippen maar waarvan nu sprake is van een samengaan met Gavere Asper, betekende deze overwinning het opnieuw veroveren van de leidersplaats. Voor onze ploeg is het nu de opdracht weer naarstig te achtervolgen om die eerste plaats weer te pakken te krijgen. Onze A-ploeg  speelt zondag om 15.00 uur thuis tegen Volkegem. Eerst speelt Vurste Semmerzake zaterdagavond op verplaatsing tegen Boekel.

Nokere Kruishoutem B klopte de vice-leider Horebeke
Voor Nokere  Kruishoutem B werd de thuismatch tegen de vice-leider Horebeke de gelegenheid om de punten aan huis te houden.  Davy Van Houtte zette de ploeg op weg naar de zege (25’ 1-0). Dat was ook de ruststand. In het vierde kwartier reageerden de bezoekers met de gelijkmaker  via Baert (55’ 1-1). In een bewogen wedstrijd met tien gele kaarten (vijf voor iedere ploeg) was de honger naar het winnende doelpunt opvallend aanwezig. Bij de bezoekers, maar uiteraard ook bij de thuisploeg. Het was Simon Vandeputte die een mooie inspanning zag beloond worden met de 2-1 voorsprong (60’). Dat werd ook de uitslag. Voor KVC-B zowaar een schitterend resultaat. Komende zondag speelt men op verplaatsing om 15.00 uur de derby tegen FC Petegem Schelde (NKMR)